A hatékony időgazdálkodás, amit a Client Maker Kft. lehetővé tesz ügyfelei számára, első fokon egy nagyon egyszerű, de életedbe annál gyökeresebb változásokat hozó belátáson alapul. Mégpedig a következőn: mindennél jobban vigyázz azzal, aki az idődet (figyelmedet) kéri, hiszen az Életedből kér egy darabot!

Azokat a perceket, órákat, amiket  ezekkel az emberekkel töltesz, nem fogod majd visszakapni az életed végén bónuszként, amikor majd időd lejár.

Így kezdj neki a hatékonyabb időgazdálkodásnak a Client Maker Kft. segítségével

Ha az időbeosztásodat javítani szeretnéd, mindenekelőtt látnod kell, hogy hová is tűnnek el azok az értékes percek, sőt olykor teljes napszakok, amiket jobban ki szeretnél használni. Hasonlóan azokhoz, akik fogyni szeretnének, és ezért először is egy táplálkozási napló segítségével tudatosítják, hogy mennyi kalóriát visznek be naponta a hatékonyságnövelő időgazdálkodás érdekében Neked érdemes néhány napon át röviden feljegyezned egy mindig kezed ügyébe eső eszköz segítségével, hogy miként töltöd a napot.

Ennek a folyamatosan vezetett, röpke feljegyzéseket tartalmazó naplónak a segítségével pontosan látni fogod, hogy melyek a termékenyebb időszakok, mennyi időt töltesz valós eredmények létrehozásával, és bizony milyen sok időd megy el a semmire: az eredménytelen gondolatokon való rágódásra, a haszontalan beszélgetésekre és a pihentetőnek gondolt, de valójában idegeidet tovább terhelő vagy egyébként is egyenesen káros pótcselekvésekre (pl. kikapcsolódásképpen gyakorolt internetezés vagy szerhasználat – nikotin, koffein stb.).

Ez a napló adja majd a cselekvési tervet az időbeosztásod megújítására. A célod: kiiktatni minden üresjáratot, és pontosan meghatározott időszakokat rendelni azokhoz a tevékenységtípusokhoz (kreatív gondolatokkal való foglalkozás, találkozások stb.) amelyek a múltban Nálad már bizonyítottan működtek.

A naplód alapján személyes csúcsidőszakaidnak számító periódusokra érdemes időzíteni a „nemszeretem” feladataidat, a kreatív munkát és minden olyasmit, ami a legtöbb eredményt hozhatja az adott napra. Még szerencsésebb, ha mindezek a Te esetedben a kora reggellel esnek egybe, hogy a legfontosabb teendőkön – ideális esetben – már akkorra túl legyél, amikor a versenytársaid még csak a reggelijüknél tartanak.

Könnyű mondani, de nehezebb megtenni? Ha további, konkrétabb segítséget szeretnél a siker eléréséhez, a Client Maker Kft.-hez az időgazdálkodásod felturbózása érdekében!